Kleuradvies

Kleur vormt een belangrijk onderdeel van een feelgood interieur. Je kan er een bepaalde sfeer mee creëren en afhankelijk van de ruimte net dat passende gevoel laten uitdrukken. Om tot een mooi samenhangend geheel te komen adviseren we je hierin graag.
Een kleuradvies gebeurt bij je thuis, met kleurstalen. Na mijn bezoek ontvang je een kleurendossiertje zodat je eventueel ook zelf aan de slag kan.

NIEUW!! Vanaf nu kan je ook bij ons terecht voor de kwaliteitsverf van SHADE 

Dit Belgische merk brengt exclusieve verfcollecties van professionele kwaliteit op de markt en onderscheidt zich van andere verfmerken door de unieke samenwerkingen met bekende Belgische en Nederlandse designers. De toonaangevende ontwerper en creatieve duizendpoot Chris Mestdagh is hoofddesigner van SHADE. Hij ontwikkelde een compleet nieuwe verflijn met 99 kleuren inpasbaar in elke interieurstijl.
SHADE garandeert voor zijn volledige assortiment - van primers en lakken tot decoratieve binnen- en buitenverf - een uitstekende dekgraad en vloeigehalte.

Reserveer je advies aan huis en ontdek een prachtige kleurencollectie!

€ 90,00 per ruimte (keuken/woonkamer wordt als 1 ruimte gezien) - inclusief uitgeschreven kleurdossier.

Bij kleuradvies voor meerdere ruimtes wordt een aangepaste offerte gemaakt.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW en inclusief een verplaatsingkost binnen 15 km vanaf postcode 3570 Alken. Bij een verplaatsing van meer dan 15 km wordt een km- vergoeding van € 0,30 / km aangerekend. 
Betaling van een kleuradvies gebeurt na het gesprek.

Kleuradvies

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x