Interieurontwerp en -styling

Misschien heb je zelf al een duidelijk idee over hoe je interieur er moet uitzien? Of begin je graag met een wit blad? Voor ieder van ons betekent een mooi interieur wat anders, we hebben andere wensen en noden. Elk advies is daarom persoonlijk en uniek. Ik denk, samen met jou, na over de vormgeving van je interieur, zo beperkt of uitgebreid als je zelf wil. Tijdens een kennismakingsgesprek luister ik graag naar je behoeften zodat ik met al deze informatie aan de slag kan.

Alvast een overzicht van onze pakketten:       

ACTIE!! HOME stylingpakket

Graag snel advies en resultaat? Tijdens mijn bezoek bij je thuis kan je al je vragen stellen en geef ik je een aantal mogelijke oplossingen waarmee je zelf snel aan de slag kan. Meestal zijn dit kleine aanpassingen. Verzamel al je vragen en eventueel ook foto’s van dingen die je mooi vindt, dan haal je er zoveel mogelijk uit. Bij dit pakket ontvang je mondeling inspiratie, informatie en advies.                     

€ 150,00 voor 2 uur      

 • Advies bij je thuis
 • Mondelinge inspiratie, informatie en advies
 • Mogelijke oplossingen voor je interieurvragen

  BOEK NU JE AFSPRAAK


VTInterieur - PLUS

Een uitgebreid advies waarbij we per ruimte werken. Het bestaat uit een eerste kennismakingsgesprek bij je thuis, daarna wordt een plan voor je uitgewerkt.             

 € 650,00 per ruimte                                        

 • Moodboard

 • Kleur - & materialen dossier

 • Plattegrond met indelingsplan in 2D

 • 1 aanzicht in 3D

 • Verlichtingsplattegrond

 • Voorstel meubels en klein meubilair

 • Shoplijst meubels, klein meubilair en verlichting

 • 2 thuisbezoeken

VTInterieur - PERSONAL SHOPPING

Moeite om je interieur te stylen met de juiste meubels en accessoires? Aan de hand van een shoppinglist ga ik met je mee naar de gespecialiseerde zaken om zo de juiste items uit te kiezen, uiteraard rekening houdend met de vooropgestelde budgetten. Indien gewenst regel ik zelfs de administratieve kant, van bestelling tot levering.
Wil je je inrichting helemaal overlaten aan onze zorgen? Dan kom ik graag de aangekochte items zelf plaatsen, en wordt je interieur tot in de puntjes gestyled!

€ 50,00 per uur

VTInterieur - TOTAL

Een totaalpakket waarbij we een zeer uitgebreid advies, ontwerp en uitvoering kunnen aanbieden. Dit pakket is een ‘totaal op maat-pakket’ waarvoor een offerte wordt gemaakt na een eerste kennismakingsgesprek.

Extra’s:

Moodboard € 90,00/moodboard
Bijkomende 3D-aanzichten € 75,00/aanzicht
Bijkomend thuisbezoek € 50,00/bezoek

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW en inclusief een verplaatsingskost binnen 15 km vanaf postcode 3570 Alken. Bij een verplaatsing van meer dan 15 km wordt een km- vergoeding van € 0,30 / km aangerekend.
Betaling van prestaties in regie aan huis (Home-pakket, kleuradvies) gebeurt na het gesprek.

Interieurontwerp en -styling

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x