VTInterieur

Een beetje over mezelf

Mijn nieuwsgierigheid naar mooie dingen voedt mijn creativiteit elke dag opnieuw.
Ik houd van eenvoud maar toch krachtig, verfijnd met een streepje glans…

Mijn passie voor ‘mooi’ delen met jullie is mijn doel zodat ‘mooi’ bereikbaar wordt voor iedereen!

Luisteren naar wat jullie wensen zijn en deze vertalen naar een haalbaar resultaat, met oog voor perfectie en gesteund door de juiste vakmensen, geeft een stevige basis.

Bekijken we het samen eens?

Af en toe even stilstaan om na te denken over wat voor jullie belangrijk is in jullie interieur is niet evident in ons drukke leven. Laten we het anders samen even bekijken? We nemen er een kopje koffie bij en overlopen samen wat de mogelijkheden zijn, in alle rust en zonder verplichtingen.

Hoe kunnen we samenwerken?

Wil je je interieur professioneel laten aanpakken? En geen idee of je dan een interieurarchitect of interieurstylist moet aanspreken? Voor bouwkundige berekeningen en structurele aanpakken heb je de expertise van een interieurarchitect nodig, voor afwerking en inrichting kan je terecht bij een interieurstylist.

Je kan kiezen uit verschillende pakketten, van interieurontwerp en -styling, kleuradvies tot personal shopping.

Misschien heb je zelf al een duidelijk idee over hoe je interieur er moet uitzien? Of begin je graag met een wit blad? Voor ieder van ons betekent een mooi interieur wat anders, we hebben andere wensen en noden. Elk advies is daarom persoonlijk en uniek. Ik denk, samen met jou, na over de vormgeving van je interieur, zo beperkt of uitgebreid als je zelf wil. Tijdens een kennismakingsgesprek luister ik graag naar je behoeften zodat ik met al deze informatie aan de slag kan.

Tot binnenkort!


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x