Vastgoedstyling

Het verkopen of verhuren van een vastgoed wil je liefst zo snel mogelijk rond krijgen EN tegen een zo hoog mogelijke prijs. Het is erg belangrijk om je te onderscheiden in het grote aanbod en hier speelt de juiste presentatie een grote rol. Bij vastgoedstyling gaan we het vastgoed neutraal maar toch aantrekkelijk presenteren waardoor de potentiële koper/huurder van de eerste keer een goede indruk krijgt.
Verschillende formules zijn hier mogelijk, van een persoonlijk dossier vol met tips om zelf aan de slag te gaan tot een volledige styling met kartonnen meubels door onze diensten. Tarieven starten vanaf € 300,00                             

Wil je het potentieel van je vastgoed via 3D visualisatie in de kijker zetten? Ook dat is mogelijk! In dit geval wordt een ruimte virtueel ‘aangekleed’ en krijg je een mooi beeld dat je kan gebruiken in je verkoop advertentie.
Voor deze dienst wordt een offerte op maat gemaakt.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW en inclusief een verplaatsingkost binnen 15 km vanaf postcode 3570 Alken. Bij een verplaatsing van meer dan 15 km wordt een km- vergoeding van € 0,30 / km aangerekend. Bij verre afstanden zal eerst een verplaatsingskost worden afgesproken.   

Vastgoedstyling

Deel met je vrienden:
Meer items

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x